11 Aralık 2019 Çarşamba

Haftalık Posta Sayı 277

InStat Fihristi: Avrupa çapında en iyi oyuncular

InStat tarafsız bir kaynak üzerinde futbolcuların performanslarını değerlendirmek amacıyla benzersiz bir indeks geliştirdi. Sayı 277, 35 Avrupa ligi için ilk 10 sıralamalarını sunar. Toplamda en yüksek InStat Fihrist verisi son Ballon d’Or sahibi Lionel Messi adına kaydedildi (401).

Her mevki için en üst sıradaki oyuncular kaleciler arasından Frederik Rönnow, Wojciech Szczesny ve Marwin Hitz; stoperler arasından Virgil van Dijk, Joël Veltman ve Willy Boly; bekler arasından Andrew Robertson, Ricardo Pereira ve Ben Chilwell; orta sahalar arasından Kevin de Bruyne, Papu Gómez ve Marco Verratti ve forvetler arasından Lionel Messi, Hakim Ziyech ve Kylian Mbappé.

Kapsama giren 35 Avrupa liginden tüm oyuncular için değerlere CIES Futbol Gözlemevi websitesindeki  özel InStat Fihrist aracından ulaşılabilir. Bu eşsiz araç kullanıcılara futbolcuları lig, mevki ve yaş seçimi ile filtrelemesine imkan veriyor. Böylelikle belirli oyuncuların özgeçmişlerine, scouting bakış açısıyla kulüp temsilcilerinin yaptığı gibi kapsamlı bir şekilde odaklanmak mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder