1 Şubat 2018 Perşembe

Haftalık Posta Sayı 212

İsabetli pas istatistikleri: Şampiyonlar Ligi takımları zirvede 

 

Sayı 212, 31 Avrupa liginden sezon başından bu yana yerel lig maçı başına en çok isabetli pas yapan 100 kulübü sunar. Bu sayıda topa sahip olunan dakika başına isabetli pas oranı ve ortalama pas sayısı bilgisine de ulaşabileceksiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkan tüm takımlar sıralamada ilk 100 içerisinde yer alıyor. Buna rağmen, takımlar arasındadaki farklar oldukça göze çarpıyor. Bir yanda Manchester City (1.) maç başına 685 pas yaparken (topa sahip olduğu dakika başına 17,2), diğer yanda FC Basel (94.) yerel lig maçı başına sadece 426 pas gerçekleştirebilmiş (topa sahip olduğu dakika başına 14.4).

Maç başına en yüksek kümülatif isabetli pas sayısı, Şampiyonlar Ligi'nde birbirine rakip olan Paris St-Germain (622) ve Real Madrid'de (540) kaydedildi. Aksi istikamette, Manchester United (459) ve Sevilla (456) takımları kozlarını paylaşacak. Analizimiz bu karşılaşmalarının eşitlikle biteceği yönünde. Pas istatistiklerine göre en muhtemel çeyrek finalistler ise Manchester City, Paris St-Germain, Bayern Munich, Shaktar Donetsk, Barcelona, Juventus, Liverpool ve Manchester United.
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder