19 Kasım 2021 Cuma

Haftalık Posta Sayı 309

Yapılan ve maruz kalınan fauller: Avrupa sıralaması

Sayı 309, işortağımız InStat tarafından sağlanan veriye göre 33 Avrupa liginde dakika başına en çok faul yapan ve faule maruz kalan oyuncuları sunar. Her 20 dakika 39 salisede bir maruz kalınan faulle Neymar (PSG) 5-büyük lig futbolcuları arasında ilk sırada.

Yangel Herrera (Granada), Michail Antonio (West Ham), Rodrigo de Paul (Udinese) ve Mark Uth (Schalke 04) diğer dört başlıca Avrupa liginin maruz kalınan faul listelerinin birinci sırasında yer alıyor. Yapılan faullere geldiğimizde, Fabien Lemoine (Lorient), Javi Galán (Huesca), Steven Alzate (Brighton & Hove), Nicolas Höfler (Freiburg) ve Juraj Kucka (Parma) 5-büyük lig sıralamasında başı çekiyor.

Diego Fabbrini (Dinamo Bükreş) ve Jorge Díaz'ın (Panetolikós) önünde, 24-yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Jerell Sellars (Östersunds) tüm 33 lig seviyesinde katlanılan fauller listesinin ilk sırasında. Diğer taraftan, şimdiye kadar dakika başına en fazla faul yapan üç oyuncu Kirill Vergeichik (Vitebsk), Mohamed El Makrini (Start) ve Aleksandr Kokko (RoPS).

Kaynak: https://football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2020/wp309/en/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder