22 Aralık 2018 Cumartesi

Haftalık Posta Sayı 244

5-büyük Avrupa liginde şans bulaştıran oyuncular


2018 yılının son sayısı, takımının maça başlayan ilk onbirinde iken ve değilken, takımı en çok ve en az puan alan oyunculara dikkat çekiyor. En olumlu kesin aralık Christophe Jallet (OGC Nice) adına kaydedildi: oyuna başladığı 7 maçta 7 galibiyete nazaran oyuna başlamadığı maç başına 0,44 puan kazanıldı.

5-büyük ligin geriye kalan  kısmında, en az beş maçta ilk onbire başlayan, mevcudiyeti veya yokluğu esnasında en olumlu farklar Diogo Jota (Wolverhampton), Rubén Rochina (Levante), Andreas Beck (Stuttgart) ve Goran Pandev (Genoa) için kaydedildi. Pedro Rodríguez ve Ross Barkley ayrıca Chelsea için uzak ara şans taşıyanlar: ikisinin maça başladığı maçlarda puanların 100%'ü kazanıldı.

Aksi yönde, her ligde en olumsuz farklar Massimo Gobbi (Parma), Gerard Gumbau (Leganés), Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach), Anthony Knockaert (Brighton & Hove) ve Olivier Boscagli (OGC Nice) adına tescil edildi. Bununla beraber, bu sonuçların rastlantısal bir gerçekliğin parçası olduğunu hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Kaynak: http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2018/244/en/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder