11 Kasım 2018 Pazar

Haftalık Posta Sayı 239

Güncellenmiş transfer değerlemeleri: Mbappé ilk sıraya çıkıyor


CIES Futbol Gözlemevi 5-büyük lig oyuncularının transfer değeri tahminlerini kendi özel algoritmasını kullanarak her ay güncelliyor. Sayı 239 her mevki için top 10 listesini sunar. Genel toplamda en yüksek rakam Kylian Mbappé (€216,5m) için kaydedildi. Ederson, Umtiti, Alexander-Arnold ve Alli kendi mevkilerinin en yüksek sırasında yer alıyorlar.

Kylian Mbappé'nin transfer değeri geçtiğimiz Ekim ayına göre €23m tutarında artış gösterdi. Bu, Fransız harikasının Harry Kane'i (€197.3m) geçmesini sağladı. İngiliz golcü artık Neymar, Mohammed Salah ve Philippe Coutinho'nun önünde ikinci sırada. Yaşlanan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo güncel değerleri sırasıyla €170.6m ve €123.6m.

Bu araştırma notu bilimsel bakış açısıyla profesyonel oyuncuların transfer değerini tahmin eden CIES Futbol Gözlemevi yaklaşımını açıklıyor. Futbolun paydaşları, karar almadan anlaşmazlıklara kadar farklı konularda bizim emsalsiz tecrübemize her geçen artan oranda başvuruyorlar. Daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kaynak: http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2018/239/en/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder