14 Temmuz 2016 Perşembe

2015-2016 Sezonu İstatistikler

Dünya Kupası da hazır bitmişken ve yeni sezon başlamadan geçen sezonun takımlarında en çok maça çıkan ve en çok dakika ile sahada kalan oyunculara bakalım. Bazı takımlarda bu iki kritere sahip aynı futbolcu olurken, diğer takımlarda en çok maça çıkanın, en fazla dakika alandan daha az süreyle forma giydiğini görebiliyoruz:

Kalecilerden başlarsak, 34 maçta tüm 90 dakikaları tamamlayan sadece Volkan Babacan var. Diğer istikrarlı kaleciler ise Itandje, Boffin, Volkan Demirel, Muslera ve Karcemarskas. Tutanlardan sonra atanlara geçersek Rodellaga 19, Eto'o 20, Necid 11, Deniz Kadah 11, Aatıf Şeşu 12 ve N'Diaye 11 gollük katkıda bulunmuşlar.

Defansta sağlam duranlar ise Akhisar'dan Caner, Bursa'dan Aziz Behiç, Eskişehir'den Kaan Kanak, Gençler'den Ahmet Oğuz, Kasımpaşa'dan Titi, Kayseri'den Zeki Yavru, Mersin'den Sadiku ve Trabzon altyapısından yetişip hala TS forması giyebilen Mustafa Yumlu ile Yusuf Erdoğan.

Orta sahadaki, eski tabirle çapalar Atiba, Mehmet Topal ve Ali Çamdalı yanında daha hücuma yatkın diyebileceğimiz isimler var: Rize'den Ahmet İlhan, Gençler'den İrfan Can ve Kayseri'den Biseswar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder