21 Ağustos 2016 Pazar

Football Manager 2017!



Football Manager 2017'nin başlangıç düdüğünün 4 Kasım Cuma günü çalınacağını açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. FM17 için kampanyaya katılan dijital mağazalardan verilecek olan tüm ön siparişler veya erken siparişler tam sürümden yaklaşık 2 hafta önce hazır olması beklenen Beta sürümüne erken erişimle birlikte sunulacaktır. Ayrıca, oyunun kampanyaya dahil olan dijital ve kutulu sürümleri, "Mücadele" modunda oynanabilen 3 yeni görevin yanı sıra Football Manager Touch için ücretsiz indirilebilir çeşitli içeriklerle birlikte sunulacaktır.

Serinin sadık oyunseverlerine bir "teşekkür" olarak, 2013'ten itibaren PC, Mac veya Linux üzerinde sahibi olduğunuz her bir Football Manager oyunu için Football Manager 2017'yi satın alırken Steam'de* kullanılabilecek %5'lik bir indirim teklifi olacaktır. Bu, oyunun son 4 sürümüne sahip olan oyunseverler için %20'lik bir indirim demek
*Teklif yalnızca FM17 için Steam'den ön sipariş veren oyunseverler için geçerli olacaktır. Önceki oyunlar tek bir Steam hesabında satın alınmış olmalıdır (birden fazla Steam girişi kullanılamaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder